ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Sivrihisar Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Sivrihisar Halk Eğitimi Merkezimizde Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sn.Celile Eren ÖKTEN Bakanımızı, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürümüz Sn. Cengiz METE Beyefendiyi ,Araştırma ,Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Sn.Hüseyin KENDİRCİ Beyefendiyi, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Daire Başkanı Sn. Nazan Suna ALPURAL Hanimefendiyi ağırladık. Kurumumuz ve kurslarımız hakkında genel bilgi Kurum Müdürümüz Bilal İSPIR tarafından verildi. Gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Sivrihisar Halk Eğitimi Merkezimizde açılan "Sürü Yönetimi Elemanı Kursumuz" bugün itibariyle sona ermiştir. Öğretmenlerimiz Burcu KARASİVRİ ve Nurdoğan ARSLAN'a teşekkür ederiz.

Şbt

Sivrihisar Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesinde açılmış olan "Atletizm Kursumuz" öğrencilerimizden gelen yoğun talep doğrultusunda tüm hızıyla devam ediyor. Öğretmenimiz Eren ŞAFAK'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Sivrihisar Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesinde açılmış olan "Futbol Kursumuz" ve "Basketbol Kursumuz" öğrencilerimizden gelen yoğun talep doğrultusunda tüm hızıyla devam ediyor. Öğretmenimiz Ercan KAYA'ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Sivrihisar Halk Eğitimi Merkezimizde görevli kilim kursu öğretmenimiz Fatma TOPKAYA isime özel kilimin ilk örneğini kurum müdürümüz Bilal İSPİR'e hediye olarak taktim etmiştir. Emeklerinden dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Sivrihisar Halk Eğitimi Merkezimizde açılmış olan yorgan dikimi kursumuzda minyatür yorgan yapılarak kurumumuza teslim edilmiştir. Emeklerinden dolayı öğretmenimiz Hülya FAYDALI'ya teşekkür ederiz.

Şbt

Sivrihisar Halk Eğitimi Merkezimizde açılmış olan "Tel Kırma"kursumuzda oluşturulan çalışmalardan örnekler

Şbt

Sivrihisar'ın meşhur 5 bacalı kilimi Sivrihisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Bilal İSPİR ve Kilim Hocamız Fadime TOPKAYA yönetimiyle renkleri tamamen doğal ve kök boyadan oluşan, çok ince bir işcilikle yapılmıştır. Emeği geçen ögrencimize teşekkür ederiz.

Ock

Açık öğretim lise ve açık öğretim ortaokulu 1.dönem sınav sonuçları açıklanmıştır.

Ock

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME TARİHLERİ GÜNCELLENMİŞTİR.

Ock

Sivrihisar Halk Eğitimi Merkezimizde yetişkinlere yönelik açılan 'Kur-an'ı Kerim" kursumuzdan görüntüler. Emeklerinden dolayı öğretmenimiz Serpil KARAKAYA'ya teşekkür ederiz.

Ock

Açık lise açık ortaokul öğrencilerimizin dikkatine !!!

Ock

Kurumumuz Sivrihisar Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından Yardım Kampanyası için hazırladığımız ürünler paketlenerek gönderildi.

Ock

Açıköğretim lise ve ortaokul öğrencilerimizin dikkatine